EINDHOVEN / platform voor opkomend talent

Artiesten gezocht bij EINDHOVEN in Utrecht

17 juni 2014 13:22 | Gevraagd

EINDHOVEN biedt creatieve performers een podium

Het idee van platform EINDHOVEN, om jonge, veelbelovende productontwerpers een podium te bieden, breidt zich nu ook uit naar andere kunstdisciplines. Regelmatig organiseert EINDHOVEN een culturele activiteit gewijd aan opkomend talent.

Ben je of ken je een getalenteerde en opkomende schrijver, dichter of theatermaker, zoek je een plek om als muzikant op te treden, of heb je een vernieuwende kijk op kunst en design die je graag met publiek wilt delen? Dan horen we graag meer over jou en je werk via events@eindhoven-utrecht.com. Neem ook voor verdere informatie gerust contact met ons op. 

WAAR: EINDHOVEN, Oudegracht 10, Utrecht
WANNEER: vrijdag eind van de middag, circa 17:00-19:00 uur
WEBSITE: www.eindhoven-utrecht.nl

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

EINDHOVEN biedt aanstormend Dutch Design talent een inspirerend verkoopkanaal. Bij ons vind je geen gevestigde namen, onze concept store verkoopt uitsluitend producten van jonge zelf-producerende ontwerpers. Uniek werk gebaseerd op vakmanschap, met oog voor detail en aandacht voor mens en milieu. 

EINDHOVEN laat zien wat Nederland in huis heeft aan nog te ontdekken ontwerptalent, maar ook wat sociaal en duurzaam ondernemen betekent. Het kenmerkt het werk wat we verkopen en hoe we dat doen. We bieden werkervaringsplaatsen aan mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. En de ontwerpers voor wie we verkopen, bieden we een platform om zich verder te ontwikkelen. 

EINDHOVEN is daarnaast ook gewoon een fijne plek om te zijn. De bowlingtafel biedt een aantal rustige werkplekken. Onze koffie van Moyee FairChain is radicaal goed van smaak. We hebben lekkere thee, biologische sapjes en ambachtelijk geproduceerde lekkernijen. Je vindt ons aan de Oudegracht 10 in Utrecht!

Contact

T 030 877 63 83

M events@eindhoven-utrecht.com

W http://www.eindhoven-utrecht.com/

Adres
Oudegracht 10
3511 AM Utrecht

Genres