Dweilorkest-DORST

De mannen en vrouwen van dweilorkest DORST zijn niet meer weg te denken uit Mijdrecht en ook zij!!! zijn een onderdeel van muziekvereniging V.I.O.S.

Een groep enthousiaste blazers en 3 slagwerkers zijn de ingrediënten van een succesvol dweilorkest.

DORST is een welkome gast bij de kleinere feesten en partijen en veel gevraagd voor dweildagen. Maar DORST wil (naar nog) meer smaken. We willen ook de grotere feesten en festivals aan gaan doen, zoals een avondje knallen in het stadion of tijdens het carnaval de grote zalen compleet uit hun dak laten gaan.

Ook de grote bedrijfsfeesten staan op het verlanglijstje. Vandaar dat uitbreiding van de kopersectie gewenst is. Het dweilorkest moet uitgroeien naar een ruim 20-koppige formatie bestaande uit 8 trompetten, 3 schuiftrombones, 3 tenorsaxen of baritons, 3 altsaxen, 3 slagwerkers en natuurlijk de bas.

Ben jij een geoefende blazer (man/vrouw), die op één van bovenstaande instrumenten kan spelen dan zouden we graag zien dat jij ons komt versterken. Als je zelf een instrument hebt is dat natuurlijk mooi meegenomen, maar anders hebben wij er wel één voor je.

Bij DORST heb je het minder druk als bij de showband. DORST repeteert de eerste 4 maanden van het jaar om de week zo'n 2 uur. Deze repetities zijn intensief en uiteraard is de inzet fanatiek. Vervolgens wordt er tot en met september op incidentele basis geoefend. Na september pakken we het ritme van eens in de 2 weken repeteren weer op. Tijdens de zomervakantie en in de maand december ligt DORST stil. In december zijn sommige DORST leden samen met de leden van de showband actief in de zwarte pietenband en/of het kerstmannenorkest.

Een echt drukke hobby is het dus niet, maar wel één waar je verschrikkelijk veel plezier aan beleeft. Waar DORST komt zijn immers altijd alleen maar gezellige mensen.

Wil jij wel wat vaker DORST hebben? Zie jij dit wel zitten? Wordt dan lid van V.I.O.S.

Bel naar onze DORST-leider Martin de Jong als je een geoefende speler bent. (tel. 0297 - 283109 / mob. 06 - 22791517/ e-mail)

Ben je nog geen geoefende speler maar je wilt wel muziek maken, bel dan Jacqueline Helling, zij weet alles van opleidingen binnen V.I.O.S. (tel. 0297 - 272870 / [e-mail]prco@vios-midreth.nl[e-mail])

Zie voor meer informatie onze website.

Contact

T 0297-283109

M info@dweilorkest-dorst.nl

W http://www.dweilorkest-dorst.nl/

Adres
Windmolen 77
3642DA Mijdrecht

Genres