Dwarsfluitensemle Tutti Flutti

Dwarsfluitensemble Tutti Flutti is opgericht in 1987 en bestaat uit ongeveer 12 leden. Tutti Flutti repeteert wekelijks onder leiding van een professionele dirigent: Egbert Jan Louwerse. Tijdens de repetities wordt veel aandacht besteed aan zuiverheid, klankvorming en samenspel. Doel daarbij is te komen tot een fluitensemble dat opereert als een strijkorkest: met een rijke klankkleur en een gevarieerd, doch op het fluitensemble toegesneden repertoire. Ook hebben de leden tijdens de repetities de gelegenheid om piccolo, alt- en basfluit te leren spelen. Het ensemble heeft 2 piccolos, 2 altfluiten en 3 basfluiten in haar bezit. Hierdoor is een bereik van 6 octaven voorhanden.

voor iedereen die redelijk dwarsfluit speelt. Na maximaal 3 X vrijblijvend meespelen wordt eventueel een auditie afgesproken.

!!!

Dwarsfluitensemble Tutti Flutti op zoek naar nieuwe leden

!!!

Dwarsfluit ensemble Tutti Flutti zoekt nieuwe leden! We repeteren op donderdagavond van 19.30-21.30 uur in het centrum van Utrecht. Neem contact op met onze voorzitter en kom vrijblijvend een avond meespelen tijdens één van onze repetities. Vergeet daarbij niet je dwarsfluit mee te nemen!

Contact

T 06-42230460

M fo.tuttiflutti@gmail.com

W http://listen.to/tuttiflutti

Adres
Johan Willem Frisostraat 16
3583 JS Utrecht

Genres