DIADANS

Jaartraining Diadans 2017-2018

19 Sep 2017 t/m 22 Mei 2018 | Dans

Jaartraining Diadans

​9 aspecten om te excelleren ,

Al dansend je talent ontwikkelen, wakker zijn in je zintuigen. Een intensief trainingsprogramma voor gemotiveerde mensen die willen werken aan eigen zingeving. Mensen die het middelpunt willen zijn van hun eigen besluitvorming. Met humor de uitdaging aangaan van een ontwikkelingsproces .

Gedachtegoed van Stichting Beweegreden
Zichtbaar en levend maken van wezelijke waarden.
 

Waar gaan we heen?

Iedere dinsdag samen dansen met het doel om expressie te geven aan die aspecten van het leven waar we meer van willen weten.

Wie zijn de generatoren?
Mannen en vrouwen, doorzetters, dwarsliggers, keien,krijgers, steunpilaren, uitstekers, uitvinders, werkers, wachters, wijsgeren, wetenschappers, zieners, schouwers, dansers, musici, dichters, kunstenmakers, feeën, tovenaars, magiërs, dochters, moeders, zonenen vaders. Lijkt dit je leuk, doe dan mee en investeerin eigen talent.

Wat creëren we?

We creëren een palet van dansen, die ons houvastgeven hoe we  anno 2018 ons staande kunnen houden, sensitief, oprecht en waardevol. Met deze dansen willenwe specifieke voorstellingen maken, elk jaar een andere. Vrouwen kracht, Mannen kracht, Vrijgeven, Moederschap, Vaderschap, Leiderschap.

Docent: Anneke Wittermans

Sinds 1981 doceert Anneke dans. Geïnspireerd, enthousiast en bezield gaat zij te werk en dat is aanstekelijk. De specialiteit van Anneke is inhoud geven aan bewegingen. Zij benadert het lichaam als een fijnbesnaard instrument. Met respect nodigt zij een ieder uit, om echt tot dansen te komen. De aanwijzingen die zij aanreikt over de dans zijn fijn om te krijgen en werken door in de persoonsvorming. Zij coacht begeleiders, dansers,musici en vormgevers, in groepsverband en op individuele basis.

Auteur van Vrijgeven, vieren van verbintenissen ISBN 9789088400810

 

 

Mysterie van de vrouwelijke/mannelijke lijn,
Sensualiteit en seksualiteit.
Het bewonen van de schoot, Ankeren en geven. Van hartelust leven. Het vormen vaneen beweging die één van de aspecten belichaamt, biedt lijfelijke ervaringen, verfijningen en oplossingen. Met dansen maken we handgrepen voor het bestaan. Lichaam en geest aanspreken. We dansen, zingen en dagen elkaar uit. We slijpen onszelf aan elkaar’sheldere inzichten, die geven definitie en ruimte. We dansen met een reden. We ondersteunen elkaar in het uitspreken van hedendaagse dilemma’s en we ontdekken eeuwenoude technieken om orde te vinden.

Locatie

Tuinzaal Concordia
Concordiastraat 68
Utrecht

Wanneer

19 september 2017 t/m 22 mei 2018
10:00 tot 17:00

Kosten

1650

Reserveren

diadans@planet.nl
0578-610161
http://diadans.nl/contactparticulier.php

Opmerkingen

Dit is een herhalend evenement

Sinds 1990 is er elke jaar een jaartraining


Vanaf 16- jaar

Website

http://www.beweegreden.org/