DIADANS

Diadans training voor ervaren dansers

08 Okt 2017 t/m 08 Apr 2018 | Dans

Stichting Beweegreden staat voor het zichtbaar (en levend) maken van wezenlijke waarde.

​7 zondagen dansen om te ijken waar je bent en je talent te polijsten.

<u>Stichting Beweegreden wil de danser </u>

<u>Motiveren </u>
Beweegredenen (drijfveren) van mensen zijn verbonden aan emotie. Stichting Beweegreden helpt mensen om met deze persoonlijke kwaliteiten en emoties te spelen, te oefenen en vorm te geven. Hierdoor worden emoties en persoonlijke ontwikkelingen hanteerbaar, het worden motivators. Bij Stichting Beweegreden leer je op een speelse manier je persoonlijke ongemakken hanteerbaar te maken. Iedereen werkt op de rand van zijn eigen vermogen, maar wrijving moet er zijn om het proces van groei of schoonmaken aan te gaan.

<u>Eigenzinnig </u>
Eigenzinnig gaat bij Stichting Beweegreden over ‘eigen zingeving’. Zingeven aan je leven zit hem in de details, het heeft waarde om eigen stappen te zetten. Bij Stichting Beweegreden bouwt iedereen in groepsverband zijn eigenheid uit. Hoe beter je leert bij jezelf te blijven en je eigen kwaliteit neer te zetten, hoe sterker de meerwaarde van het geheel zal zijn.
(Je bent het middelpunt van je eigen besluitvorming. Het gaat over bestaansrecht hebben in de vorm van de persoon die je nu bent.)

<u>Humor </u>
Stichting Beweegreden biedt meerwaarde voor gemotiveerde mensen, die met humor de uitdaging van een persoonlijk proces aan willen gaan. Humor is het reinigingsmiddel in het omgaan met onvermogen en de wrijving van een ontwikkelingsproces. Met een beetje zelfspot naar dit proces kunnen kijken is belangrijk!

Locatie

Kruisdwarsstraat 6
Kruisdwarsstraat 6
3581 GL  Utrecht

Wanneer

8 oktober 2017 t/m 8 april 2018
10:00 tot 17:00

Kosten

€500

Reserveren

diadans@planet.nl
0578-610161
http://diadans.nl/contactparticulier.php

Opmerkingen

Dit is een herhalend evenement

Sinds 1994 bieden we deze trainingen aan. Eerst in Leiden en sinds 1996 van uit UTrecht


Vanaf 16 jaar

Website

http://www.beweegreden.org/