De Bazuin De Meern Harmonieorkest

Muzikanten

17 april 2016 10:11 | Gevraagd

Iedereen is op maandagavond van harte welkom bij het gezelligste harmonieorkest van Leidsche Rijn in De Meern!

Onze vereniging bestaat uit twee orkesten; een laagdrempelig leerlingenorkest en een Harmonieorkest (v.a. ongeveer HaFaBra B niveau).

Zit je er nog helemaal in, of Is het alweer lang geleden dat je een muziekinstrument hebt bespeeld, maar wil je weer eens het stof eruit blazen? Ben je op zoek naar een gezellige vereniging? Kom gerust eens kijken en beter nog; direct mee spelen! Over lidmaatschapskosten doen we niet moeilijk, probeer het eerst eens uit, en als het bevalt word je in overleg met de dirigent/voorzitter lid.

Onze leden zijn tussen de 8 - "80" jaar. Wil je een muziekinstrument leren bespelen? Neem dan ook contact met ons op! Misschien hebben we nog een instrument liggen die je gratis in bruikleen kunt krijgen om je lessen bij een muziekdocent te kunnen volgen. Wij werken samen met vele muziekscholen in de regio, zoals UCK, De Nieuwe Vaart, Studio Fluitekruid, De Saxschool, Sari Straatsma (dwarsfluit)

Wij repeteren iedere maandagavond aan De Zandweg 148 in De Meern (Het Vereenigingsgebouw, vlakbij de De Meern Brug) Het leerlingenorkest van 19.00 - 19.45, het Harmonieorkest 20.00 - 22.00u. (m.u.v. schoolvakanties)

Kijk ook eens op www.debazuindemeern.nl

Contact

M contact@debazuindemeern.nl

W http://www.debazuindemeern.nl/

Adres
Zandweg 148
3454HA De Meern

Genres