Culturele Zondagen

Gastvrouwen / Gastheren Culturele Zondag Kijken, Kijken, Kopen gezocht!

7 februari 2014 16:30 | Gevraagd

Tijdens de derde editie van Culturele Zondag Kijken, Kijken, Kopen op zaterdag 1 en zondag 2 maart in Utrecht verrassen niet alleen winkels maar ook cafés, restaurants en hotels je met uiteenlopende voorstellingen en bijzondere optredens.

Nieuw dit jaar is het speciale zaterdagavondprogramma Kijken, Proeven, Proosten dat vanaf 17.00 uur plaatsvindt in twaalf cafés en restaurants. Op zondag vindt het programma plaats in meer dan veertig winkels in de Utrechtse binnenstad vanaf 12.00 uur.

Meewerken?
Ben jij een echte gastheer of gastvrouw en vind je het leuk om ons een handje te komen helpen? We zoeken enthousiaste en spontane vrijwilligers die als gastvrouw of gastheer op de diverse locaties waar programma plaatsvindt, bezoekers welkom heten, programmaboekjes uitdelen, mensen uitnodigen binnen te komen, informatie geven etc.

Wanneer:
Zaterdag 1 maart: einde middag en avond
Zondag 2 maart: einde ochtend tot einde middag


Heb je zin om een bijdrage te leveren aan deze Culturele Zondag, meld je dan aan via sara@culturelezondagen.nl of bel 030 2323072. Sara kan je indien nodig ook nog extra informatie geven!

Contact

T 030 2323080

M sara@culturelezondagen.nl

W http://www.culturelezondagen.nl/

Adres
Ganzenmarkt 1
3512 GC Utrecht

Genres