Christelijk Oratoriumkoor Woerden

Het Christelijk Oratoriumkoor Woerden is opgericht in 1918 en bestaat nu uit ongeveer 35 leden. De repetities vinden wekelijks plaats op woensdagavond in de Maranathakerk te Woerden. Het repertoire van het koor doorloopt verschillende stijlperiodes, en ook minder gebaande paden. In de afgelopen jaren zong het koor o.a. De Mattheus, Johannes en Weihnachtsoratoirum van Bach, de Messiah van Handel, Requiem van Mozart, het Gloria van Vivaldi, de Lukas Passion van Telemann, de Joshua van Handel en Oosteuropese koormuziek.

Als je van zingen houdt en graag wil weten hoe de grotere koorwerken in elkaar zitten, zal je het naar je zin hebben bij dit koor. Onze dirigent Arthur Koopman neemt je door zijn enthousiasme mee en  zal je stapsgewijs meevoeren in de werken. Je leert je eigen stempartij samen met het koor en met enige zelfstudie en al zingende ontvouwt zich dan de pracht van de stukken. Jouw stem voegt zich naar die van je partij, de partijen voegen zich naar elkaar en voor je het weet sta je in één van de Woerdense kerken een oratorium ten gehore te brengen. Je bent van harte welkom tijdens de repetitieavond; elke 

Er is nog plaats voor nieuwe leden in alle stemgroepen. Ook projectzangers worden van harte uitgenod

Zie voor meer informatie de website van het koor: www.cowoerden.nl of mail info@cowoerden.nl. Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina of volg ons op Twitter.

Contact

M c.o.woerden@gmail.com

W http://www.cowoerden.nl/

Adres
Rembrandtlaan 116
3443 EM Woerden

Genres