Chantatouille

Kamerkoor Chantatouille is in 1988 door Karel Smit die nog steeds de dirigent is. Chantatouille is een hecht gezelschap bestaande uit 15 tot 20 enthousiaste amateur-zangers. Ondanks de vriendschappelijke sfeer en licht anarchistische inslag, kan Chantatouille haar ambities niet verhelen en heeft zij onder leiding van Karel Smit een veelzijdig repertoire opgebouwd vanaf van de middeleeuwen tot aan werk van hedendaagse componisten, en van religieuze werken tot aan volksmuziek. Uitdagende a-capella muziek met een voorkeur voor minder bekende werken.

Details over concerten staan op onze website. We hebben net een concertserie afgerond en zijn begonnen met de repetities voor ons volgende programma.

Ons nieuwe programma is opgebouwd rond het Requiem van John Rutter, maar bevat ook werken van Poulenc (4 gebeden voor mannenstemmen), Bartok (voor vrouwenstemmen), en een cantate van Bach.

Goede zangers, zeker mannen, mogen zich altijd melden bij ons. We repeteren elke maandag van 8 tot 10 in de Amersfoortse Schoolvereniging, vlakbij het station van Amersfoort.

Contact

T 033-4621273

M info@chantatouille.nl

W http://www.chantatouille.nl/

Adres
Eekhoornpad 10
3817 WP Amersfoort

Genres