Centrum van Licht

Ben je al een tijdje op het spirituele pad, hou je van schilderen en ben je op zoek naar een volgende stap, een stap naar meer vervulling en verdieping in jezelf of in je schilderwerk maar je weet niet wat te gaan doen? Kom dan eens kennismaken met Centrum van Licht op de introductielessen of maak een afspraak.

Je bent welkom als beginner of als gevorderde. Essentie is dat jij je durft te openen voor wat er ontstaat en dat gaat vaak heel speels en heel licht. Ik ondersteun je met mijn kennis en ervaring over kleur, licht, textuur, contrast etc tijdens het schilderen. Kom genieten van het schilderen, het samen zijn. De ervaring leert dat het een ontspannen dag uit is en je weer verder brengt.

Centrum van licht is gespecialiseerd in Light Body meditatie en schilderen. Ik heb gedegen kennis van vrijwel alle schildertechnieken en weet dit te combineren met diverse vormen van meditatie.  Nieuwsgierig? Laat me weten wat je wilt leren!

Ik begeleid je in het vinden van jouw weg, je authenticiteit of het nu in het mediteren is of in het schilderen. Essentie is jezelf te vinden en te zijn.

Centrum van Licht.

Brengt jouw kracht van bezieling naar buiten.

Volwassenen, particulieren, docenten.

KWALITEITEN VAN CENTRUM VAN LICHT

MET AANDACHT

RUIMTE MAKEN VOOR WAT ER NU IS

JE CREATIVITEIT IN HET NU VINDEN

JEZELF, JE SPOOR WEER TERUGVINDEN

GENIETEN VAN JE EIGEN SPOOR EN LEREN WAT FLOW IS, DIT IN JE LEVEN TOE TE PASSEN

Contact

T 030-6917436

M info@centrumvanlicht.nl

W http://www.centrumvanlicht.nl/

Adres

Zeist

Genres