Café Theater Festival

Het Café Theater Festival zoekt een Zakelijk Leider - de ideale werkervaringsplek!

6 oktober 2011 16:56 | Gevraagd

Het Café Theater Festival is dé plek voor enthousiaste, onbekende theatermakers om hun werk te laten zien, op een van de meest uitdagende locaties om te bespelen: de kroeg! Een weekend in maart zijn ruim 20 cafés in de Utrechtse binnenstad het toneel van verschillende verrassende, originele vormen van locatietheater. In verschillende routes wordt de toeschouwer onder het genot van een biertje langs de voorstellingen geleid.

Het festival wordt georganiseerd door een kleine groep jonge gedreven organisatoren op vrijwillige basis, die er alles aan doen om dit festival zijn gezellige sfeer mee te geven.

Voor de organisatie van het festival zoeken we een zakelijk leider.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de subsidieaanvragen, het opstellen en naleven van de begroting, het zoeken van sponsoren en het aanboren van nieuwe inkomstenbronnen. Ook ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling en organisatie van het festival.

Als lid van het team neem je deel aan brainstorms en ben je vanaf september tweewekelijks

aanwezig bij de vergaderingen (in de avonduren). Vanaf januari zal de vergaderfrequentie toenemen. Je zult een aantal uren per week aan de functie besteden en kunt in augustus-september en in januari-februari-maart de drukste periode verwachten.

Jij?

Bent een enthousiast persoon tussen de 18 en 30 jaar oud, met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Je kunt zelfstandig werken en algemene ideeën omzetten in concrete plannen, teksten en producten. Je hebt een creatieve geest met sterke ideeën over hoe een festival op een originele en professionele manier op de kaart gezet kan worden. Je bent iemand die zeer nauwkeurig werkt. Je woont bij grote voorkeur in Utrecht.

Wij bieden je de ideale kans om actief te zijn in een jonge, culturele organisatie, en het Utrechtse uitgaansleven eens van de andere kant te bekijken. Binnen deze werkervaringsplek leer je nieuwe mensen kennen en krijg je ervaring binnen een kleine festivalorganisatie. Als er in 2012 een fantastisch festival staat, ben jij daar mede verantwoordelijk voor!

Reageren?

Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar Hanneke Hulshof (hanneke@cafetheaterfestival.nl). De deadline hiervoor is 18 oktober 2011. Hierna nemen we z.s.m. contact met je op. Voor meer informatie kun je eveneens contact opnemen via hanneke@cafetheaterfestival.nl.