Café Theater Festival

Het Café Theater Festival zoekt een locatiemanager!

8 mei 2011 10:06 | Gevraagd

Wie? 

Het Café Theater Festival is dé plek voor enthousiaste, onbekende theatermakers om hun werk te laten zien, op een van de moeilijkste locaties om te bespelen: de kroeg! Rond de maand maart zijn ruim 20 cafés in de Utrechtse binnenstad het toneel van verschillende verrassende, originele vormen van theater, dans, muziek en kleinkunst. In verschillende routes wordt de toeschouwer onder het genot van een biertje langs de voorstellingen geleid.

Het festival wordt georganiseerd door een kleine groep jonge organisatoren. op vrijwillige basis, die er alles aan doen om dit festival zijn gezellige sfeer mee te geven.

Wat?
Wij zijn per direct op zoek naar een locatiemanager, voor de festivaleditie van 2012. Als locatiemanager onderhoud je het contact met de café-eigenaren. Daarnaast zoek je nieuwe cafés die mee willen doen, maak je afspraken over wat wel en niet mag tijdens het festival en zie je erop toe dat de communicatie tussen de eigenaren, de theatermakers, de technici en de festivalorganisatie goed verloopt. Je gaat mee op ons beleidsvormingweekend (10,11,12 juni), neemt deel aan brainstorms en bent vanaf september tweewekelijks aanwezig bij onze vergaderingen. Vanaf januari zal de vergaderfrequentie toenemen. Je zult een aantal uren per week aan de functie besteden en kunt rond september-oktober en januari-februari-maart de drukste periodes verwachten.

Jij?
Bent een enthousiaste persoon tussen de 18 en 30 jaar oud, met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Je woont in Utrecht (dit is belangrijk in verband met de vele gesprekken die je in Utrecht moet voeren!) en je vindt het leuk om in een gezellige organisatie naar een eindproduct toe te werken. Je bent de mediator tussen onze wensen als festivalorganisatie en de wensen van de kroegeigenaren: een uitdagende en leuke taak!

Waarom?
Wij bieden je de ideale kans om actief te zijn in een jonge, culturele organisatie, en het Utrechtse uitgaansleven eens van de andere kant te bekijken. Je leert nieuwe mensen kennen en krijgt ervaring binnen een kleine festivalorganisatie. Als er in 2012 een fantastisch festival staat, ben jij daar mede verantwoordelijk voor!

Reageren?
Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar Alinde Hoeksma (alinde@cafetheaterfestival.nl). De deadline hiervoor is 23 mei 2011. Gesprekken vinden plaats op 30 mei en 1 juni in de avond. Voor meer informatie kun je eveneens contact opnemen via alinde@cafetheaterfestival.nl.