Buitenkunst

Theaterproductie jong talent (16-23) Ingelijst!

14 Jul 2018 t/m 21 Jul 2018 | Theater

Een futuristische tragikomedie.
We maken deze week een fysieke, beeldende en humoristische voorstelling naar aanleiding van filosofische vraagstukken. En filosofische vraagstukken hoeven niet groot en ingewikkeld te zijn. Wat is mooi over twintig jaar? Wat betekenen macht, status of rijkdom als wij met pensioen gaan? Wat is onze toekomstmuziek? Heeft het nog zin om te studeren en wat doen we met de liefde? We gaan proberen vooruit te zien en het bizarste visioen is net zo goed mogelijk als het saaiste antwoord. 
Het uitgangspunt is een groep personages die staan te kijken naar een groot schilderij. Maar terwijl zij staan te kijken transformeert de ruimte zelf naar een schilderij en raakt iedereen opgesloten en ingelijst. We zoomen in op de kunst van transformeren.Voor spelers met een fysieke inslag!

Op zaterdag spelen we de voorstelling voor het volledige publiek van Buitenkunst Randmeer (en jouw gasten mogen ook komen uiteraard).

Deze voorstelling wordt geregisseerd door Hedwig Koers. Zij studeerde af aan de mime opleiding Amsterdam en maakte voorstellingen voor onder andere het Amsterdam Fringe Festival, het Amsterdamse Bostheater, Oerol en Over het IJ Festival.

Het TheaterTalentLab is het theaterlab voor jonge enthousiate theaterbeesten van 16 t/m 25 jaar, op Buitenkunst Randmeer. 

Locatie

Buitenkunst Randmeer
Abbertweg 8 Dronten
9442 TJ  Buiten provincie Utrecht

Wanneer

14 juli 2018 t/m 21 juli 2018
14:00 tot 23:45

Kosten

235

Reserveren

admi@buitenkunst.nl
0206381978
http://www.theatertalentlab.nl/index.html

Opmerkingen

Dit evenement is een tentoonstelling
Vanaf 16 jaar
Rolstoelvriendelijk: Ja

Website

http://www.theatertalentlab.nl/index.html