Beweegreden Diadans

Diadans Levenszin activeren, eigen beweegredenen bouwen 7 dinsdansdagen Utrecht

23 september 2015 11:42 | Aangeboden

DiaDans is een uitgelezen weg om dichter bij jezelf te komen. Het instuderen van de dans geeft je de mogelijkheid om je potentie aan te gaan, de weerstand op te zoeken, gereedschap te bouwen voor de ontmoeting met je zelfbeeld. Wakker worden in juist jouw individuele beweegreden, je eigen levenszin gewaar worden en deze zichtbaar maken. Diadans is een middel om stappen te zetten in essentiële leefprocessen. Daar waar je tegen aan loopt in het leven, krijg je spelend en dansend gereedschap. Je oefent hoe met onhandelbare ongemakken en jouw potentie en mogelijkheden om te gaan. Diadans erkent de passie, het verlangen om ondergesneeuwde krachten inzetbaar te maken.
Je maakt zelf de keuze om bewust die stappen te zetten, die verfijning in te studeren, die nieuwe patronen instuderen om je eigen gewoontes te veranderen, die nieuwe manieren vinden om het leven aan te gaan.
Je maakt er juist een punt van, precies zo, dat je zelf meer vrijheid krijgt. Je danst omdat je de buitenkant kan kloppen met de binnenkant. Diadans acht het hart. Het hart krijgt de ruimte en de vrijheid om te kloppen met jouw bestaan. Een plaats waar je jezelf kan zijn zoals je bedoelt bent te zijn.

Wat gaan we doen? Dansen, vorm vinden voor bijzondere processen inzichtelijk te krijgen. Een collage van heldere uitspraken, ondervindingen creëren tot kleine dansjuweeltjes. Wegwijzers en thuiskomers in het leven genereren, dan hoeven we niet te verdwalen. De dinsdagen zijn dagen waar je even uit de dagelijkse hectiek je verplaatst naar een plek waar je toekomt aan ‘buiten de tijd zijn’ in de ‘al tijd zijn’. De dans helpt ons gewaar worden wat ons toekomt, waar we voor staan en waar we midden in staan. Zang, poëzie, muziek ondersteunt de inzichten. Ik ben nieuwsgierig waar dit jaar ons heen gaat brengen. Bewegen met reden verschaft prachtige dansen en de nieuwe gedachten maken boeiende gedichten.
meer info Stichting Beweegreden
Praktische informatie en financiën
 Duur 30 dansdagen 10.00-17.00 dinsdagen +1 uur voorbereidingstijd

Kosten: sept-juni  € 1600,- NL84INGB0003768025 t.n.v. A.S. Wittermans
Email: diadans@planet.nl
Telefoon Anneke : 0578-610161 of sms 06-15081719

Contact

T 0578-610161

M diadans@planet.nl

W http://www.beweegreden.org/

Adres
Willem Dreeslaan 21
8161 ZD Utrecht

Genres