ATP Film Company

ATP is een commercieel bedrijf dat op veel vlakken, anders dan reguliere commerciele bedrijven, opereert. ATP is al vanaf zijn ontstaan erg betrokken geweest bij culturele activiteiten. Zo sponseren wij vele festivals en theatervoorstellingen. Ook verhuren wij onze studioruimte, tegen kleine vergoeding, aan theatergroepen en bands die tevens door ons falicitair bijgestaan kunnen worden. Hierdoor hopen wij op cultureel niveau in de provincie een bijdrage te kunnen leveren.

ATP Film Company is maatschappelijk zeer betrokken. Zij stimuleert jonge filmmakers en acteurs zich te ontwikkelen. Zo bieden zij een basiscursus filmmaken, een advanced editing en een camera acteertraining aan, in samenwerking met Scholen in de Kunst in Amersfoort, tegen aantrekkelijke prijzen. Voor meer informatie over de cursussen kijk op www.filmcursus.nl of neem contact op met office@atpstudios.com

Studio verhuur

ATP heeft de beschikking over een studio van ruim 170 m2 in Amersfoort. Deze ruimte is geschikt als o.a. repetitieruimte, het geven van workshops en exposeren en tot 50 personen als uitvoeringsruimte voor try-outs.. Ook is er voor huurders de gelegenheid tot (tijdelijk) opslaan van decorstukken. Wilt u meer informatie over deze ruimte en de mogelijkheden, dan kunt u bellen naar ons kantoor.

Filmmakers en (podium)kunstenaars.

Neem gerust een kijkje op onze websites:

www.atpstudios.com

www.filmcursus.nl

Contact

T 033-4565888

M office@atpstudios.com

W http://www.atpstudios.com/

Adres
Chromiumweg 141
3800 AR Amersfoort

Genres