Atelier Kunstig Art

In 1961 ben ik in Zimbabwe geboren en sinds 1976 woon ik in Nederland. Mijn beide ouders zijn van Nederlandse nationaliteit. Ik ben dus opgegroeid met de Engelse taal en mijn Nederlands is misschien niet altijd perfect, “de en het” is altijd gokken voor mij, hoe dan ook ik geef sinds 2004 met veel plezier les in mijn eigen atelier, Atelier Kunstig Art, in IJsselstein.

Intuïtief schilderen en lesgeven is mijn passie en mijn missie. Ik heb mijn eigen methode van intuïtief schilderen ontwikkeld om mensen te helpen door ze te leren schilderen en om ze te begeleiden in hun eigen bewustzijnsontwikkeling door gebruik te maken van intuïtief schilderen. Zonder het zelfs maar te beseffen gebeuren er wonderlijke processen tijdens het schilderen. Het is zelfs niet nodig dat je het ziet. Je zal het vanzelf merken dat je anders in het leven gaat staan. Dit is de reden waarom ik zoveel mensen wil "besmetten" met het intuïtief schilder virus.

Mijn eigen schilderijen ontstaan ook via deze methode. Door heerlijk te spelen met verf word ik uiteindelijk geleid door de vormen en bewegingen en zo groeit en ontstaat er iets wat ik van tevoren niet zou kunnen bedenken. Dit vind ik een heerlijk proces en ik ben steeds weer verrast wat eruit komt. De ene keer kan het met felle kleuren zijn en een andere keer met  grijze tinten. Er is niet altijd een logica tijdens het schilderen. Wanneer het schilderij af is dan snap ik het volledig. Een enkele keer is er niet zoveel verhaal in en ook dat is goed.

Ik vind het heerlijk om te brainstormen met cursisten over wat er gaande is op hun doek en hoe ze verder kunnen gaan. Het is voor mij, zelfs na zoveel jaren lesgeven, genieten hoe bijzonder zo'n proces kan zijn en hoe veel goeds het iedereen brengt.

Sowieso is elk schilderij een nieuwe uitdaging waardoor schilderen altijd boeiend blijft.

Er mag ook van een plaatje nageschilderd worden om je ogen / hersenen / hand te trainen met wat je “ziet”. Tevens zijn er verschillende materialen aanwezig om op je doek te plakken.

Intuïtief schilderen is meer dan alleen schilderen!

Het is eigenlijk een combinatie van een aantal cursussen ineen en dat voor de prijs van één!

Contact

T 06-291 35 690

M info@kunstigart.nl

W https://kunstigart.nl/

Adres
Hitteschild 2-4 (hoek Satelietpad)
3402 EA IJsselstein

Genres