Atelier Kunstig Art

Ik, Sylvia te Braake geef "intuïtieve schilderworkshops" in mijn eigen atelier: Atelier Kunstig Art in IJsselstein, sinds 2004. We werken met acrylverf op doek, tekenpapier en aquarelpapier. Gemengde technieken worden ook gebruikt met diverse materialen. Je leert om vanuit jezelf te schilderen door gebruik te maken van je intuïtie, gevoel en fantasie.

Voor iedereen die graag creatief wilt zijn. Heerlijk spelen met verf - kleur en vormen. Geen teken-of schilderervaring nodig. Er worden geen opdrachten gegeven. Wij slaan elke dag beelden op en die kunnen we gebruiken bij het schilderen. Alle stijlen zijn mogelijk. Ontdek uw eigen stijl.

Proefworkshops, eendaagse workshops, middag workshop en een 10 wekelijkse schilderworkshop behoren tot de mogelijkheden. Tevens zijn de eendaagse en middag workshops zeer geschikt voor teambuilding en een dagje uit met familie en vrienden.

Wil je echt voor een goede teambuilding gaan? Dan ga je met een hele groep op één doek schilderen. Dit is de ultieme uitdaging om samen te werken. Geven en nemen. Grenzen bewaken en verleggen. Communicatief duidelijk zijn.

Durf je uit te leven met verf!

Kom schilderen in een prachtig, ruime atelier op de begane grond. Kijk voor meer info op www.kunstigart.nl of mail mij via info@kunstigart.nl

Contact

T 06-291 35 690

M info@kunstigart.nl

W http://www.kunstigart.nl/

Adres
Hitteschild 2-4 (hoek Satelietpad)
3402 EA IJsselstein

Genres