Stichting AnneThé

Stichting AnneThé

is opgericht door Annette Truijens-Thodé die tevens de artistieke leider is. Zij maakte al geruime tijd producties voor andere groepen. Ze heeft haar eigen stichting opgericht om onafhankelijk dansstukken te kunnen maken en haar eigen stijl verder te ontwikkelen.

De stichting heeft ten doel dansproducties voor Amateurdansers mogelijk te maken, en dit op een professionele wijze aan te pakken.

Ook worden steeds professionele mensen ingezet om zaken als kostuum , licht en geluid goed aan te laten stuiten bij de choreografieën.

Annette Truijens-Thodé

gaat het experiment niet uit de weg en heeft op haar eigen wijze een vorm gevonden waarbij folklore de basis vormt maar toch een geheel eigen karakter krijgt.

Z|ij is een choreograaf die met amateurdansers werkt, dit steeds in wisselende samenstellingen.

Annette is een maker die de dansers centraal stelt in haar stukken. Hiervoor werkt ze nauw samen met de dansers. Middels gerichte exploratie opdrachten verzamelt zij dansmateriaal, vervolgens gaat zij aan de slag met dit materiaal wat de basis vormt van het dansstuk. Dit zorgt ervoor dat het materiaal voor de dansers eigen is en het er nooit gekunsteld uit ziet.

Amateurdansers van alle leeftijden, dansstijlen en niveau's.

Contact

T 013-4562328

M stg.annethe@hotmail.com

W http://annetrui.web-log.nl/

Adres
Energieplein 19
5041NH Buiten provincie Utrecht

Genres