Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal

Muziektheater totaal zoekt mannen!

12 maart 2012 13:22 | Gevraagd

De bruisende en ambitieuze Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal start weer met een nieuwe musicalproductie. Totaal houdt daarom een Open Repetitie op 20 maart a.s. Geïnteresseerde mannen die van zingen en acteren houden kunnen op de open repetitie meerepeteren, en de muziek van de nieuwe productie en de sfeer proeven. Voor de nieuwe musical is nog plaats voor een aantal bassen en tenoren.

Afgelopen najaar bracht Totaal met trots en succes de Nederlandse première van de musical A Man of No Importance in het theater. De nieuwe voorstellingsreeks is gepland in het najaar van 2013 en begin 2014. De muziektheatergroep zal ook dan weer voor een voorstelling van hoog niveau zorgen, met veel grappige èn ontroerende momenten. De musical is vrijwel geheel gezongen en bevat allerlei popstijlen.

Totaal zoekt enthousiaste mannen die van aanpakken houden, met enige zangervaring en lef. Vrouwen die aan voorgaande omschrijving voldoen heeft Totaal al in overvloed! De open repetitie is dus echt strictly for men! En zeg nou zelf: A singing mind is a joy forever!
Deelname aan de Open Repetitie is gratis, maar aanmelden is vereist.

Interesse?
Mail ons - zie informatie - voor een afspraak om een keer vrijblijvend te komen kijken. Of bel contactpersoon: Peter Meijer 033-4565076