Acteurskring

De Acteurskring is een organisatie die actief is op het gebied van acteer-, theater- en filmprojecten. Dit doet ze door zelf projecten te initiëren of aan bestaande projecten mee te werken. Vaak in samenwerking met regisseurs, theatermakers, filmproducenten, docenten/trainers, festivals en andere vakgenoten.


De Acteurskring is in 2011 opgericht door Julian van Os, Marcel van de Brand en Julio Neves Dias. In het eerste jaar hebben zij zich vooral gericht op het organisaren van workshops en lezingen. Vanaf 1 januari 2013 is De Acteurskring zich meer gaan richten op afgeronde theater- of filmprojecten. Vanaf die datum is de naam ook gewijzigd van Acteurskring Nederland naar De Acteurskring. Vanaf 1 november 2013 hebben de oprichters De Acteurskring verlaten om zich te richten op andere projecten en hebben het stokje overgedragen aan regisseur en theatermaker Marco Rochette.

In de toekomst zal De Acteurskring zich blijven richten op het organiseren van workshops en het realiseren van theater- en filmprojecten.</div> </div> </div>

Contact

M acteurskring@gmail.com

W http://www.acteurskring.nl/

Genres